3 x anders: de werkplek

Onlangs is mijn zoon geboren. We hebben op zijn kamer een grote kastenwand van underlayment hout gemaakt. De kast wordt nu voornamelijk gebruikt als commode en voor de opslag van kleding en speelgoed. Het idee is dat de kast straks gemakkelijk omgevormd kan worden tot onder andere een werkplek. Zo groeien de functies van de kast met hem mee. Ook al duurt het nog heel veel jaar voordat hij iets aan een bureau heeft, ik kon het toch niet laten om alvast wat te experimenteren met de inrichting. Zie de foto’s hieronder voor 3 x een andere inrichting van het bureau in de kast van underlayment.

De zwarte Dots van Muuto hangen nu ook al in de kast. Hier hangen nu nog baby kleertjes aan. De eerste inrichting is vrij eenvoudig. Als er een computer in staat is de kast ook al bijna vol. De Plant Stand van Ferm Living past er goed naast omdat hierdoor de hoogte van de kast wordt benut.

Underlayment kast

 

De Dots kunnen prima gebruikt worden om dingen aan te hangen, zoals hier een koptelefoon. Door een laptop te gebruiken in plaats van een grote computer blijft er meer ruimte over voor andere spullen zoals deze mappen van Hay en de Table Island van Royal VBK.

Muuto dots

 

Royal VBK Table Island

 

Muuto dots wesc koptelefoon

 

De kast heeft nu allemaal deuren met leren handvaten. Om er een bureau van te maken kunnen een aantal deuren verwijderd worden. Hoewel het soms ook wel fijn is om de boel even achter twee deuren weg te werken. Over wegwerken gesproken, op de foto hieronder zie de de Box Box dozen van Hay. Ook heel handig om spullen in op te bergen. Net zoals in dit koperen pennenbakje van Ferm Living.

Herschel rugzak

 

Hay Box Box

 

Pennenbak Ferm Living