Zelf een happy page maken

Je kent ze wel, de happy pages uit onder andere VT Wonen. Superleuk om uit te knippen en ergens op te hangen. De teksten zijn inspirerend, humoristisch of hebben een diepere betekenis en soms maken ze je gewoon blij! Posters met teksten zijn sowieso helemaal in. Kijk maar eens op de websites van Tekstposter.nl of Juniqe.nl. Stuk voor stuk mooie teksten. Maar nog mooier is het als je dit soort happy pages zelf kunt maken! En dat is helemaal niet zo moeilijk, je hebt alleen maar een computer en een printer met papier nodig.

Stap 1: voor leuke teksten laat je je inspireren via verschillende websites en Instagram;
Stap 2: download mooie lettertypes. Er zijn websites waar je gratis lettertypes kunt downloaden. Ook heb je hier betaalde websites voor. Op het blog van DWC print is te lezen waar je gratis lettertypes kunt downloaden;
Stap 3: werk je happy page uit op de computer;
Stap 4: printen, en klaar ben je!

Als je wit papier gebruikt is het leuk om de happy page nog een beetje te pimpen. Je kunt met een spuitbus verf spetters op de happy page spuiten. Je doet dit door heel zachtjes op de rand aan de bovenkant/zijkant van het dopje te drukken.  Ik heb dit gedaan met fluor gele verf, zie hieronder het effect!

Je kunt je zelfgemaakte happy page inlijsten of ophangen met bijvoorbeeld washi tape.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES