Woonvondst: b.for diamond van elho

Cactussen en vetplanten zijn hot! Ze geven je interieur een bohemian sfeer en zijn ook supersimpel te verzorgen. Tegenwoordig staan bij tuincentra vele soorten en maten, zodat iedereen zijn favo cactus of vetplant kan vinden. Maar een leuk plantje is natuurlijk niets zonder een mooie pot! elho, de marktleider in Europa op het gebied van kunststof potten heeft nu wel hele leuke potjes gemaakt: de b.for diamond!

Vaak is een eenvoudig ontwerp het mooist. Dat geldt ook zeker voor deze cactuspotjes. Ze zijn rond, gemaakt van kunststof en in verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar. Daarnaast zit er een diamant coating overheen wat zorgt voor een subtiele glans. De potjes blijken ook nog eens dezelfde maten te hebben als de cactussen uit het tuincentrum. Geen gerommel met potgrond dus, het plantje kan direct in het potje gezet worden. Gemak dient de mens!

WIN-ACTIE!
Hieronder zie je hoe ik de potjes in mijn interieur heb toegepast, maar allereerst wil ik je wijzen op een win-actie die wij voor elho mogen organiseren! Je kunt nu namelijk 10 b.for diamond potjes winnen in de kleur en het formaat van jouw keuze!! Dus kijk nu snel op onze Instagram pagina en lees hoe je kunt winnen en wie weet heb jij binnenkort ook van die leuke cactuspotjes.

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Je kunt de potjes eigenlijk in elke opstelling toepassen. Zowel los van elkaar als in een groepje. Een mix van verschillende cactussen en vetplantjes van verschillende formaten staat het leukst!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De potjes zijn verkrijgbaar in het wit, zwart, geel, mintgroen en taupe. Hierdoor kun je eindeloos variëren en passen de potjes vrijwel in elk interieur. Leuk is om de kleur af te stemmen met andere accessoires in de kamer zoals hierboven op de foto. Op de website van elho zie je welke potjes er verkrijgbaar zijn.

Elho-b.for-diamond

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik heb de potjes gecombineerd met een vaasje in de vorm van een cactus, een ansichtkaart uit Berlijn en een lamp uit de Diesel Living collectie van Foscarini.

SAMSUNG CAMERA PICTURES