Ushuaia living Marleen Lydia

Over ons

Welkom op het blog van Ushuaia Living! Wij zijn Marleen en Lydia. Best friends sinds we samen naar school liepen. Onze grootste geheimen deelden. Onze eerste cocktails dronken. De wereld ontdekten. Op dit blog schrijven we over onze twee gezamenlijke passies: wonen en reizen.

We houden van stoere interieurs waar licht, warmte en natuurlijke materialen gecombineerd worden met etnische elementen, designstukken, groen, grafische prints en vintage vondsten. Via dit blog delen we onze favorieten en schrijven we over woontrends en beurzen en inspireren we je graag op het gebied van interieur en reizen. En dit is nog maar het begin :)

Waarom Ushuaia Living?

Ushuaia is een stad in het uiterste zuiden van Argentinië. Voor ons symboliseert de stad één van de uithoeken – zo niet het einde – van de wereld. Met de naam Ushuaia Living brengen we een ode aan de vele stijlen, culturen, gebruiken en sferen die de wereld rijk is.

De foto’s die je in het blog ziet zijn van ons. Het zijn beelden die we met eigen ogen hebben gezien en waar we zo enthousiast over zijn dat we ze graag met je delen. Iedereen mag onze foto’s gebruiken, mits er een bronvermelding bij staat. Dankjewel!